Ενοικιασεις Αυτοκινητων Χανια


Ειδικές Προσφορές Χανιά, Κρήτη
01/01 → 31/05

Χανια Ενοικιασεις Αυτοκινητων

Opel Zafira
Mini Vans 7 Seats (L1)
από $32 / ημέρα

Ενοικιαζομενα Αμαξια Χανια

Fiat Talento Diesel
Vans 9 Seats Diesel (M2)
από $55 / ημέρα

Φθηνες Ενοικιασεις Αυτοκινητων Χανια

Kia Picanto
Mini Economy (A1)
από $11 / ημέρα

Ενοικιαζομενα Αυτοκινητα Χανια


Χανια Ενοικιαση Αυτοκινητου με Car Hellas

Τα Χανιά είναι μια πόλη που βρίσκεται κατά μήκος της βόρειας ακτής της Κρήτης στο δυτικότερο τμήμα του νησιού. Είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Κρήτης καθώς και πρωτεύουσα της ομώνυμου συνοικίας.

Τα Χανιά είναι εύκολα προσβάσιμα με λεωφορείο, ταξί και ενοικίαση αυτοκινήτου από το κοντινό διεθνές αεροδρόμιο, το οποίο βρίσκεται στη χερσόνησο του Ακρωτηρίου μόλις 14χλμ. μακριά. Μπορείτε επίσης να φτάσετε στα Χανιά με την ενοικίαση αυτοκινήτου σας από τις γειτονικές πόλεις και τις πιο απομακρυσμένες περιοχές μέσω του αυτοκινητόδρομου VOAK.

Με το Car Hellas Car Rental στα Χανιά της Κρήτης μπορείτε να απολαύσετε άνετες διαδρομές σε όλη την πόλη των Χανίων και τις κοντινές πόλεις, χωριά και παραθαλάσσιες περιοχές μέσω μιας ποιοτικής εξυπηρέτησης που αποτελείται από μια επαγγελματική ομάδα που κατανοεί πλήρως τις ταξιδιωτικές σας ανάγκες.

Πολλα Πραγματα που Μπορειτε να Κανετε με Ενοικιαση Αυτοκινητων Χανια

Ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός, η πόλη των Χανίων είναι γνωστή για τη μεσαιωνική αρχιτεκτονική, τους στενούς εμπορικούς δρόμους, τις παραθαλάσσιες ταβέρνες, τα μουσεία, τις εκκλησίες και το παλιό λιμάνι. Αυτή η πολύπλευρη κρητική πόλη έχει κάτι για όλους:

• Δειτε τα Ιστορικα Αξιοθεατα με Ενοικιαση Αυτοκινητου Χανια Φθηνα

Τα πιο δημοφιλή ιστορικά αξιοθέατα που μπορείτε να επισκεφθείτε στο ταξίδι σας στα Χανιά είναι ο Παλιός Ενετικός Φάρος στο λιμάνι, το Φραγκοκάστελλο, το κάστρο της Γραμβούσας και το σπίτι του Ελευθέριου Βενιζέλου που ήταν πρωθυπουργός της Ελλάδας και ένας από τους πιο σημαντικούς πολιτικούς του 20ου αιώνα. Για τους λάτρεις του αρχαίου κόσμου, ένα ταξίδι με την ενοικίαση αυτοκινήτου σας στα Χανιά στις αρχαίες πόλεις της Κυδωνίας, της Λισσού, της Απτέρας και της Πολυρρήνειας σίγουρα θα άξιζε τον κόπο.

• Επισκεφθειτε τα Μουσεια στα Χανια

Με τα Χανιά να είναι τόσο βουτηγμένα στην ιστορία όσο είναι, είναι φυσικό να περιμένουμε αξιοθέατα πολιτιστικής σημασίας όπως μουσεία που ενθαρρύνουν την κατανόηση αυτής της ιστορίας. Μουσεία που αξίζει να επισκεφθείτε είτε με τα πόδια είτε με την ενοικίαση αυτοκινήτου σας στα Χανιά είναι το Αρχαιολογικό Μουσείο Χανίων στη Μονή Αγίου Φραγκίσκου, το Λαογραφικό Μουσείο και το Ναυτικό Μουσείο που βρίσκονται στην Παλιά Πόλη, το Πολεμικό Μουσείο Ασκύφου και το Μουσείο Τυπογραφίας στη Σούδα.

• Ελευθερος Χρονος με την Οικογενεια και τους Φιλους Σας

Τα Χανιά φροντίζουν όχι μόνο τους λάτρεις της ιστορίας αλλά και τους πιο σύγχρονους επισκέπτες. Στην πόλη θα βρείτε πέντε κινηματογράφους (δύο από τους οποίους είναι υπαίθριοι), διάφορα θεατρικά συγκροτήματα, ακόμη και εναλλακτικούς χώρους μουσικής που απευθύνονται σε νεότερους. Ο άπειρος αριθμός πολυσύχναστων καφέ και μπαρ χρησιμεύουν επίσης ως κόμβος για τις νεότερες γενιές, ενώ τα σύγχρονα εστιατόρια και οι διαχρονικές ταβέρνες ευνοούνται από τους λάτρεις του φαγητού όλων των ηλικιών.

• Απολαυστε τις Παραλιες με Φθηνα Ενοικιαζομενα Αυτοκινητα Χανια

Όταν νοικιάζετε ένα αυτοκίνητο στα Χανιά, θα ήταν τρελό να μην επισκεφθείτε την πληθώρα των παραλιών που είναι εύκολα προσβάσιμες με αυτοκίνητο. Οδηγήστε το αυτοκίνητό σας από τα Χανιά στα λιμάνια Seitan ανάμεσα στα απόκρημνα βράχια του Ακρωτηρίου, ή κατευθυνθείτε προς την παραλία Μαρμαρά στο Λουτρό, την Τρυπητή, τις Καλύβες, το εκπληκτικό Ελαφονήσι και τα Φαλάσαρνα, τον Πλατανιά, την Ημερή Γραμβούσα, την Παχιά Άμμο, το Γεράνι, το Λουτρό Σφακίων και τη Λιμνοθάλασσα Μπάλου.

• Ανακαλυψτε τη Φυσικη Ομορφια των Χανιων

Με ένα μεγάλο μέρος της πόλης των Χανίων να είναι συγκεντρωμένο προς το λιμάνι, μπορείτε να περιμένετε ήρεμη θέα στη θάλασσα και μια ατμόσφαιρα που αλλάζει ανάλογα με το αν είναι μέρα ή νύχτα. Μπορεί, ωστόσο, να προτιμάτε να πάτε στις αγροτικές περιοχές της Κρήτης και να θαυμάσετε την άγρια ομορφιά που έχει να προσφέρει η φύση της. Σημεία απερίγραπτης φυσικής ομορφιάς που είναι εύκολα προσβάσιμα με την ενοικίαση αυτοκινήτου σας στα Χανιά περιλαμβάνουν το Σπήλαιο της Αγίας Σοφίας, το Φαράγγι της Θέρης, το Φαράγγι της Αγίας Ειρήνης, το Εθνικό Δρυμό στο Φαράγγι της Σαμαριάς και το Φαράγγι της Αράδαινας.

Ενοικιαση Αυτοκινητου Χανια Χωρις Πιστωτικη

Ένα ταξίδι στα Χανιά της Κρήτης μπορεί να γίνει μια εμπειρία ζωής. Γιατί να μην το κάνουμε εύκολο και άνετο με ενοικίαση αυτοκινήτου στα Χανιά Κρήτης μέσω μιας υπηρεσίας όπως η Car Hellas Rent a Car; Απλά επικοινωνήστε μαζί μας και η επαγγελματικά εκπαιδευμένη ομάδα μας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε ένα όχημα υψηλής ποιότητας που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Απλά νοικιάστε ένα αυτοκίνητο στα Χανιά και απολαύστε τις πιο αξέχαστες διακοπές που θα έχετε ποτέ.